Admin_Baris S.Kurucusu
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 37 Nerden : İstanbuL İş/Hobiler : Web Tasarım Lakap : Baris Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) Ptsi Ara. 29, 2008 10:21 am | |
| İLk önce kırmızı daire iLe gosteriLmiş butona tıkLayarak upLoad böLümünü açıyoruz.[img] [/img] Daha sonra "GözaT" butonuna tıkLayarak "Dosya Seç" penceresini istediğimiz resmin üstüne çift tıkLıyoruz.[img] [/img] Önümüze cıkan pencereden "Host İt" butonuna tıkLayarak resmimizi upLoad ediyoruz.[img] [/img] Önümüze cıkan pencereden "ortadaki" adresin yanındaki "COPY" butonuna tıkLayarak adresi kopyaLıyoruz.[img] [/img] Son oLarakta resmi koyacaqımız böLüme saq tuş iLe yapştır diyoruz.Ve gönder butonuna tıkLıyoruz.[img] [/img] Ve resminiz hazır[img] [img] Designed by Baris^^ aLıntı deqiLdir. %100 kendi yapımım | |
|
Admin_Baris S.Kurucusu
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 37 Nerden : İstanbuL İş/Hobiler : Web Tasarım Lakap : Baris Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) Ptsi Ara. 29, 2008 11:18 am | |
| Yapana Kaadar cnm cıktı inş faydaLı oLur forumumuza | |
|
memocettin Moderatör
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerden : İstanbul/Silivri İş/Hobiler : Pc Lakap : memocettin Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) Ptsi Ara. 29, 2008 1:00 pm | |
| | |
|
Admin_Baris S.Kurucusu
| Konu: Geri: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) Perş. Ocak 01, 2009 11:28 am | |
| inşaLLah,yorumLarunz bu kadar mı | |
|
memocettin Moderatör
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerden : İstanbul/Silivri İş/Hobiler : Pc Lakap : memocettin Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) Salı Ocak 13, 2009 3:52 pm | |
| kimse yorum atmamiş :D ama saol anlatmsn okadar emege saygı | |
|
kjfkjdf Misafir
| Konu: Geri: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) C.tesi Tem. 04, 2009 5:43 pm | |
| |
|
dsd Misafir
| Konu: Geri: Foruma Resim Koyma (ResimLi anLatım) C.tesi Tem. 04, 2009 5:45 pm | |
| olmuyo lann sıkerım sızın koydugunuz seyıı adam gıbı anlatın sunu |
|